Locul de refugiu pentru Gheorghe Cavcaliuc: Găsesc totuși măcar 5 minute și evadez din realitate!

cavcaliuc gheorghe, igp

În cadrul unui interviu, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP), Gheorghe Cavcaliuc a vorbit despre refugiul său, dar și despre obiectivele sale pentru anul 2018.

„Chiar dacă am o agendă încărcată, iar volumul de lucru este epuizant și nu-mi permite de cele mai dese ori să am timp liber pentru mine și cei apropiați, găsesc totuși măcar 5 minute pe zi, mai ales atunci când merg în drum spre casă după o zi lungă de muncă, sau când plec în deplasări de serviciu, pentru a mă retrage și a crea ceva nou. Poezia este locul unde îmi găsesc un refugiu și evadez din realitate într-o lume a mea, o lume plină de amintiri frumoase și emoții pozitive”, a precizat el.

Cavcaliuc a comunicat și planurile sale pentru anul 2018.

„Planurile mele pentru anul care vine includ evoluarea și dezvoltarea din punct de vedere al cunoștințelor și abilităților atât personale cât și profesionale, a capacității de a face față responsabilităților atât profesionale, cât și familiale. Fiind preocupat preponderent de provocările din carieră, îmi doresc o gestionare cât mai corectă și eficientă a timpului liber, eforturilor și priorităților, pentru a fi împăcat cu ceea ce fac și ce sunt. Un lucru foarte important pe care mi-l propun, și pe care, de altfel, îl urmăresc an de an, este nevoia de a stabili un echilibru între viața profesională și cea personală, deoarece de cele mai multe ori balanța înclină spre cea profesională”, a menționat el.

Total
0
Shares
Total
0
Share