Oficial

Loteria Fiscală: Premii în valoare de 1.000.000 de lei pentru deținătorii de carduri bancare din Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Serviciul Fiscal de Stat a anunțat joi lansarea concursului Loteria Fiscală, pentru care a alocat premii în valoare totală de un milion de lei, transmite MOLDPRES.

Potrivit reprezentanților fiscului, concursul are drept scop încurajarea populației de a folosi modalitatea de plată cu cardul. Participarea la concurs este efectuată automat, după achitarea unui produs sau serviciu, cu cardul. Ca să poată câștiga un premiu, proprietarii de carduri bancare trebuie să achite orice în valoare minimă de 30 de lei.

Tragerea la sorți se va efectua prin intermediul platformei random.org, iar listele cu beneficiarii premiilor de o mie de lei vor fi anunțate în fiecare trimestru. Acest lucru se va întâmpla după ce băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova vor prezenta Serviciului Fiscal de Stat informația privind tranzacțiile efectuate de cetățeni cu cardurile bancare.

Prima extragere a cardurilor câștigătoare va avea loc la data de 16 aprilie curent.

Citește și: DOC // Pentru asigurarea transparenței, ANSA publică lista companiilor admise să-și exporte producția agricolă în Rusia

 

Comments are closed.