Politic

Lovitură dublă pentru Natalia Morari: Lucinschi condamnat, iar prietena Guțu a plecat de la TV8

Pinterest LinkedIn Tumblr

Una din fondatorii Asociației jurnalistice care deține 75% din acțiunile postului de televiziune TV8, jurnalista Natalia Morari, a primit într-o zi două lovituri groaznice. Întâi a aflat vestea că a fost condamnat la 5 ani și 6 luni amantul acesteia, fostul deputat din partea PLDM, Chiril Lucinschi, iar spre seară producătorul general al postului de televiziune a anunțat pe Facebook că părăsește echipa.

Ieri, prin intermediul profilului său, Cristina Guțu, producătorul general al postului TV8 a anunțat că pleacă din funcția pe care a deținut-o și la TV7.

Îmi este extrem de greu să fac acest anunț public. Astăzi am luat decizia de a pleca din echipa tv8.  Cu părere de rău nu am fost capabili sa găsim varianta oportună de colaborare. Din acest motiv nu mai pot prelua funcția de Producător general al acestui post. Am trecut prin foarte multe cu acești oameni, mai ales in ultimul an de Tv7 , cât și în acest an de tv8. Le mulțumesc foarte mult colegilor mei care au crezut in tot ce am încercat să facem, deși ne-a fost foarte greu. Acolo au fost și rămân oameni talentați și minunați.” a scris aceasta pe Facebook. 

În aceeași zi, fostul deputat din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova, Chiril Lucinschi a fost condamnat la 5 ani și 6 luni pentru un dosar de fraudă bancară. Sentinţa a fost pronunţată ieri de către Judecătoria Buiucani. Fiul fostului preşedinte al RM, Petru Lucinschi, a fost condamnat în dosarul fraudelor de la Banca de Economii, Banca Socială şi Unibank. Procurorii susţin că el ar fi spălat aproximativ 440 de mii de dolari şi 220 de mii de euro. Totodată, Lucinschi a mai fost acuzat și de fals în declaraţii, judecătorul a dictat o amendă de 550 de unităţi convenţionale, adică peste 27 de mii de lei, şi privarea dreptului de a ocupa funcţii publice timp de patru ani.

Despre relația lui Chiril Lucinschi cu Natalia Morari se vorbește de mai multă vreme. Tatăl acestuia, fostul președinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi a comentat de nenumărate ori zvonurile privind relația celor doi spunând că este contra ca fiul să să divorțeze de actuala sa soție cu care are împreună 4 copii, alte surse spun însă că de fapt Morari a intrat în dizgrația fostului președinte motiv pentru care acesta se opune relației cu fiul său.

Informația despre relația celor doi a fost întărită de faptul că aceștia au fost văzuți de mai multe ori împreună la mai multe evenimente mondene inclusiv și nunți.

loading...

Comments are closed.