Alte știri

Lucrările de reabilitare a Parcului „Alunelul”, pe ultima sută de metri. Schimbările anunșate de Ion Ceban

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lucrările de reabilitare a Parcului „Alunelul” sunt pe ultima sută de metri, asta după ce anterior au fost reluate, după o pauză în perioada rece a anului.

„Astfel, va fi instalat în totalitate sistemul de irigare, amenajată zona adiacentă a parcului din strada Milano și scena teatrului de vară. În paralel este amenajat mobilierul urban.

La final vor fi amenajate spațiile verzi și instalat sistemul audio, cu ajutorul căruia în parc va fi difuzată muzică. Amintesc că în prima etapă de reabilitare a parcului „Alunelul” au fost reparate aleile pietonale, a fost instalat sistemul de iluminat și de supraveghere video, construită scena teatrului de vară și havuzul muzical”, a punctat Ceban.

Ceban spune că totodată, au fost amenajate pistele pentru bicicliști, un teren de joacă pentru copii și un teren de sport multifuncțional.

Pentru lucrările de reabilitare a parcului „Alunelul”, Primăria Sectorului 6 al Municipiului Bucureşti a alocat 848 mii euro, cu implicarea surselor financiare din bugetul local de aproximativ 7 milioane.

loading...

Comments are closed.