Editoriale

Lucruri pe care o femeie puternică nu le va tolera niciodată într-o relație 

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fiecăruia îi place să se considere o persoană integră şi puternică? Cu toate astea, deseori închidem ochii la anumite mărunțișuri, care până la urmă sunt importante. Iată șapte lucruri pe care o femeie puternică nu le va accepta nicicând:

1. Îndreptăţirile. Fiecare femeie trebuie să ştie că, din moment ce bărbatul îşi va dori să îşi petreacă timpul cu ea, el o va face indiferent de circumstanţe. Atunci când bărbatul vrea – el face. El sună să-ţi audă vocea, vine la tine când vrea să te vadă. O femeie puternică nu trebuie să accepte scuze şi îndreptăţiri la nesfârşit, ele indică neseriozitatea partenerului.

2. Lipsa de respect. Desigur, fiecare domnişoară vrea să fie iubită şi adorată. Dar o femeie demnă apreciază în primul rând respectul. Ea aşteaptă o atitudine respectuasă faţă de sine de la toţi, mai cu seamă de la partenerul ei. Ea nu vrea să provoace frică, doar îşi doreşte să fie apreciată la justa valoare.

3. Controlul. O trăsătură importantă a unei femei puternice este independenţa. Asta nu înseamnă că ea nu acceptă compromisurile – ea mereu va veni în întâmpinarea iubitului. Cu toate astea, ea ţine mult la propria ei libertate şi la timpul personal.

4. Infidelitatea. Deşi infidelitatea nu trebuie iertată de nimeni, mulţi o tolerează. Dintre aceşti oameni automat se exclud femeile care ţin la propria demnitate. Ele niciodată nu vor accepta să fie pe locul doi în viaţa unui bărbat.

5. Minciunile. O femeie adevărată este una inteligentă. Nu o vei putea juca fals alături de dânsa. O dată pierdută, încrederea ei nu mai poate fi redobândită.

6. Manipularea emoţională. Cât de mult nu ai încerca să afectezi stima de sine a unei femei puternice, asta nu îţi va reuşi. Ea are încredere în propria persoană şi dă dovadă de forţă chiar şi în mometele grele.

7. Gelozia. O femeie care ţine la sine cunoaşte că gelozia fără motiv este un lucru infantil. Din acest moment ea nu îşi va pierde timpul pe un partener care îi invadează spaţiul personal.

Poza este una simbolică.

autor: Maria Lungu

loading...

Comments are closed.