Politic

Lui Dorin Chirtoacă nu-i place bradul din acest an! Când era el primar brazii erau „mult mai frumoși”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Noul lider PL, Dorin Chirtoacă, spune că brazii instalați în PMAN în anii precedenți, când el exercita funcția de primar, erau mult mai frumoși și mai de atmosferă decât cel inaugurat în acest an în centrul capitalei. Declarația a fost făcută ieri în cadrul emisiunii Politica la TV8.

Fostul primar se arată scceptic în privința pomului de Crăciun artifiicial, instalat în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) de actualul primar interimar Ruslan Codreanu.

„Bradul artificial nu este veșnic, în 10 ani trebuie să-l schimbi. Noi anunțam că dacă aveți brad de tăiat și noi o să-l punem în piața. Erau brazi din curtea unor oameni care nu mai aveau ce face cu ei. Nu am tăiat niciun brad din pădure. Da, uneori era mai strâmb, alteori mai pufos, dar conta atmosfera, și asta-i feeria sărbătorii în toată Europa”, a spus Chirtoacă.

Bradul din PMAN a fost inaugurat pe 5 decembrie. Cu o înălțime de 20 de metri și împodobit cu peste 1700 de globulețe, bradul va bucura locuitorii și oaspeții capitalei până la începutul anului 2019.

loading...

Comments are closed.