Externe

Lukașenko: „În Belarus se decide soarta Europei”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, a declarat că în prezent în republică, de fapt, se decide soarta întregii Europe, nu putem aduce situația pînă la un război fierbinte, transmite Telegraph.md, cu referire la Noi.md

„Spuneți oamenilor ce se întîmplă cu adevărat. Astăzi, problema Belarusului, a Rusiei și a întregii Europe, nu numai a celei Orientale, se rezolvă aici. Nu putem permite să ajungem la un război fierbinte”, a declarat Lukașenko la Minsk, în cadrul forumului femeilor „Pentru Belarus”, scrie ria.ru. Lukașenko a declarat că în arsenalul forțelor care complică situația din republică „au rămas foarte puține manevre”.

„Și noi ne aflăm la limita unui dezastru teribil. Dacă vor veni aici, vom fi nevoiți să răspundem, noi nu vom îngenunchea, chiar dacă vom rămîne singuri”, a subliniat președintele. Lukașenko a declarat că situația este foarte dificilă și el nu vrea să o complice. „Sîntem bărbați și vom rezolva această problemă”, a asigurat el.

Președintele Belarusului a cerut, de asemenea, femeilor prezente în sală, atunci cînd se vor întoarce în localitățile lor din Minsk, să transmită localnicilor informații despre adevăratele cauze ale ceea ce se întîmplă astăzi în țară.

Un șofer a fost pus sub acuzare pentru că dormea în timp ce mașina lui Tesla mergea cu 150 km/oră și ignora poliția

 

loading...

Comments are closed.