Economic

Magazinul online elefant.ro își extinde operaţiunile din Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Magazinul online elefant.ro îşi extinde operaţiunile sale din Republica Moldova, punctul de livrare din Chişinău devenind primul showroom de pe teritoriul Republicii Moldova şi cel dintâi din portofoliul companiei.

Potrivit comunicatului, în noul showroom clienţii elefant.md îşi vor putea ridica în continuare comenzile plasate online, dar vor putea şi să achiziţioneze o parte dintre produsele din oferta magazinului, scrie ProTV.

În urma extinderii operaţiunilor de la Chişinău, clienţii locali vor avea acces la produse comercializate exclusiv în showroom, dar şi o experienţă îmbunătăţită la ridicarea comenzilor efectuate online. elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 1,5 milioane de clienţi o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier sau în cele peste 40 de puncte de livrare din Bucureşti şi din ţară.

Fondat în 2010, Elefant s-a extins şi în afara ţării deschizând o filială la Chişinău, în Republica Moldova – magazinul online local elefant.md.

loading...

Comments are closed.