Social

„Magie” la o benzinărie din Chișinău! Au turnat 64 de litri într-un rezervor de 50 de litri

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un automobilist este revoltat că a fost ”furat” la pompa de diesel a unei benzinării din capitală relatează AutoExpert.md

Autorii scriu „furat” pentru că nu a fost încă dovedit în totalitate. Fac un disclaimer, până să fie acuzați de defăimare, cum s-a mai întâmplat, este relatarea unui client al acestei benzinării. Au încercat să ia legătura și cu dumnealui pentru a vă ține informați cu tot ce se întâmplă.

S-a întâmplat astăzi, 21 noiembrie, la o stație de alimentare a unei rețele de benzinării din Moldova.

Dragi prieteni am ajuns și eu să mă confrunt cu minciunile de la stațiile Peco , astăzi 21 noiembrie am întrat la stație Peco Rompetrol strada Petricani 32, am făcut plinul cu motorină și mare mi-a fost mirarea ca într-un rezervor de 50 litri au încăput 64 l și vă dați bine seama că la stație eu nu am ajuns cu rezervorul gol uscat…

La acest comentariu atasez pozele cecurilor și datele tehnice a mașinii…
O sa merg pina capăt, ajunge cu mizeria…

Și pentru că suntem imparțiali, așteptăm și replica celor de la RomPetrol, pentru a o expune în știre. Putem presupune desigur, că beneficiați de prezumția nevinovăției și că s-a defectat pompa, calcula greșit, iar voi despre asta nu ați știut.

Există și varianta, fantastică, prin care, proprietarul automobilului să nu fi cunoscut faptul că mașina este echipată cu rezervor adițional de diesel, sau că este vreo versiune ceva mai specială. Nu putem fi siguri nici noi, dar vom sta cu ochii pe cum derulează totul.

Așadar.

Ca și recomandare, iată cum se poate soluționa asta, sau să se dovedească cine a greșit. Același carburant, trebuie scos în totalitate, din mașină pentru a stabili cu exactitate câți litri au încăput în rezervor.

loading...

Comments are closed.