Actualitate

MAI își consolidează relațiile cu Ambasada Chinei în Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Secretarul de stat al MAI, Serghei Diaconu, a avut astăzi o întrevedere cu Zhang Yinghong, Ambasadorul Chinei în Republica Moldova.

Discuțiile bilaterale s-au axat pe reconfirmarea relațiilor de cooperare și prietenie între Ministerul Afacerilor Interne și Ambasada Chinei în RM.

Secretarul de stat al MAI a mulțumit oficialului pentru asistența constantă oferită de-a lungul timpului MAI, inclusiv pentru suportul financiar acordat în proiecte de dezvoltare, infrastructură, precum și sprijinul continuu acordat în prevenirea pandemiei COVID-19.

Totodată, Serghei Diaconu a solicitat susținerea eforturilor instituționale și în alte proiecte și inițiative menite să asigure îmbunătățirea serviciilor Ministerului și a subdiviziunilor subordonate în beneficiul cetățenilor, oferind siguranță și satisfacție.

La final, Excelența Sa Zhang Yinghong a transmis un mesaj de felicitare ministrului Ana Revenco cu preluarea funcției importante și și-a exprimat deschiderea spre o colaborare bazată pe respect mutual și interes comun, reiterând deschiderea pentru fortificarea în continuare a relațiilor moldo-chineze reciproc avantajoase.

loading...

Comments are closed.