Alte știri

Mai mulți angajați ai INSP au fost reținuți pentru trafic de influenţă. Ce pedeapsă riscă aceștia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai mulți angajați ai Inspectoratului naţional de securitate publică (INSP) din cadrul Inspectoratului General de Poliţie (IGP) riscă o amendă impunătoare sau chiar închisoare, fiind bănuiți de trafic de influență, transmite Telegraph.md, cu referire la NewsIn

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit unui comunicat publicat pe 25 iunie, aceștia ar fi pretins de la un cetăţean un autoturism în valoare de 11 000 euro, pentru a elibera de la parcarea specială alt autoturism ce aparţine bărbatului.

În cadrul cauzei penale au fost efectuate percheziţii la domiciliile şi spaţiile auxiliare din proprietatea suspecţilor. În rezultat, au fost identificate acte confirmative şi automobilul vizat.

În consecinţă, dacă vor fi găsiţi vinovaţi, făptuitorii riscă amendă de la 150 de mii la 200 de mii de lei sau închisoare de la 2 la 6 ani.

În succesiune, urmează a fi efectuate acţiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigaţii întru stabilirea tuturor circumstanţelor cu referire la caz.

În acest context, SPIA îndeamnă cetățenii care cunosc despre acțiuni care contravin legii să apeleze linia anticorupţie 1520.

Citește și: VIDEO // La un pas de explozie. Un copac s-a prăbușit peste o cisternă cu gaz

loading...

Comments are closed.