Politic

Mai mulți angajați din Sănătate nu și-au primit salariile deja de 2 luni. Silvia Radu: „Până luni, salariile dvs vor fi plătite!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Noua ministră a Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu, a aflat că angajații Agenției Naționale pentru Sănătate Publică nu au primit salarile pe ultimele două luni. Ea avut astăzi o ședință operativă cu factorii responsabili din minister și a dispus rezolvarea problemei de urgență

„Pot să dau o veste bună angajaților Agenției Naționale pentru Sănătate Publică. Până luni, salariile dumneavoastră vor fi plătite. Îmi pare rău de situația prin care ați trecut și vă mulțumesc că m-ați informat. Sper ca, în viitor, să nu mai avem astfel de situații”, a scris Silvia Radu pe Facebook.

Noua ministră a Sănătății a fost învestită în funcție ieri, 26 septembrie. Deși președintele Igor Dodon s-a opus numirii sale în fruntea ministerului, Curtea Constituțională a decis suspendarea acestuia, astfel noua ministră fiind învestită de președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Amintim că Silvia Radu a deținut funcția de primar interimar al Chișinăului mai puțin de un an.

loading...

Comments are closed.