Social

Mai mulți polițiști au fost decorați cu distincții de către șeful-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai mulți polițiști au fost decorați cu distincții de către șeful-adjunct al Inspectoratului General al Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, pentru reușitele de care au dat dovadă în activitatea profesională.

Astfel, 4 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Leova au fost menționați cu diploma de onoare a IGP, pentru faptul că aceștia în scurt timp după comiterea unor infracțiuni cu impact social, au reținut persoanele suspecte și au restituit paguba pătimașilor.

Totodată, în cadrul ședinței, șeful-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, în semn de recunoștință pentru rezultatele obținute în activitatea de serviciu și profesionalism înalt, atitudine conștiincioasă față de atribuțiile funcționale și pentru suportul acordat la serbarea organizată pentru 60 de copii orfani, dedicată ”Zilei Copilului”, a decorat șeful Inspectoratului Național de Patrulare a IGP, Livii Baziuc, cu medalia ”Pentru merite în menținerea, asigurarea și restabilirea ordinii și securității publice” clasa I, iar alți doi inspectori ai INP au fost decorați cu insigna ”Eminent de poliție”.

În semn de recunoștință pentru contribuția adusă la fortificarea capacităților și promovarea imaginii poliției, cât și disponibilitatea de cooperare cu subdiviziunile polițienești întru menținerea securității publice și pentru aportul depus în consolidarea unui parteneriar și a relațiilor de colaborarea a IGP au fost menționați cu medalia ”Pentru cooperare” a IGP, preotul militar  Ioan Goreanu.

Pentru combaterea crimelor organizate în instituțiile penitenciare au fost menționați cu distincțiile IGP, Detașamentul cu destinație specială  ”Pantera” a DIP și șeful penitenciarului nr.13, Pîntea Igor.

La finalul ședinței, șeful-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, le-a mulțumit polițiștilor și oaspeților pentru munca depusă în scopul prevenirii și combaterii criminalității, dorindu-le succes și rezultate frumoase în activitate.

loading...

Write A Comment