VIDEO // Maia Sandu nu mai așteaptă opinia lui Năstase și a identificat un candidat pentru Hâncești

maia sandu, andrei Năstase

Președintele Partidului „Acțiune și Solidaritate”, Maia Sandu, declară că în câteva zile PAS vor anunța numele celui care va candida la alegerile parlamentare anticipate în circumscripția Hâcești.

Lidera PAS, a fost întrebată în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”, dacă va candida pe circumscripția Hâncești. Aceasta a răspuns că în câteva zile urmează să fie anunțat public numele candidatului și că nu oferă detalii în cadrul emisiunii, lăsând să se înțeleagă că acesta ar fi deja identificat doar că urmează să fie reconfirmat de la consiliul politic al partidului.

Totodată, Maia Sandu a confirmat că partidul pe care îl reprezintă va avea un candidat în circumscripția Hâncești.

Deși spune că au încercat să discute cu Platforma DA, fostul Premier a declarat că în curând PAS va lua o decizie pentru că se apropie termenul și vrea să înregistreze candidatul.

Moderatorul emisiunii, Gheorghe Gonța, a mai divulgat că PAS ar fi organizat și un sondaj la subiectul candidatului, și a dorit să afle deși în acel sondaj al Partidului „Acțiune și Solidaritate”, era inclus numele lui Andrei Năstase, dar nu se regăsea Maia Sandu.

Președintele PAS a refuzat să comenteze sondajul, menționând doar că este o metodologie internă a partidului pe care îl conduce.

Telegraph.md amintește că alegerile din Circumscripția uninominală nr. 38, Hâncești, se vor organiza pe data de 15 martie 2020 și au fost cauzate de fostul deputat PDM, Alexandru Botnari, care a declarat pe data  de 5 decembrie 2019, că renunță la mandatul de deputat, deoarece a câștigat și fotoliul de Primar și a decis să se întoarcă la Primăria Hîncești.

Citește și: Andrei Năstase: „Blocul ACUM s-a datorat Platformei DA și mie personal. Cei din PAS au fost doar cu denumirea”

Total
0
Shares
Total
0
Share