Maia Sandu a venit cu acuzații false la adresa familiei lui Pavel Filip – reacția fostului premier!

maia sandu sondaje, pavel filip sondaje, sondaje sociologice, sondaje politice, ratingul politicienilor, popularitatea politicienilor, cei mai populari politicieni, cei mai respectati politicieni

Șirul atacurilor Maia Sandu “mi-au spus oameni de la piață” continuă, declară Pavel Filip. “De data aceasta cu o gogomănie și mai mare, în care este vizată familia mea: că fiii mei ar fi implicați în spălare de bani. Este fals. Toate aceste acțiuni au scopul de a reduce opoziția la tăcere”, a scris pe facebook fostul premier.

Pavel Filip spune că înțelege de ce actuala guvernare îl atacă pe el personal sau Partidul Democrat: “nu pot să arate performanță sau să construiască, nu au politici pe domenii, așa că cel mai simplu este să ofere CIRC, dacă PÂINE oricum nu știu cum”.

“Însă să ataci familia unui oponent politic, cu subînțelesuri și declarații aruncate și neprobate, este cel mai josnic lucru pe care îl poate face un politician”, consideră liderul interimar PDM.

Totodată, Filip se arată profund dezgustat că politicienii din Moldova au căzut atât de jos și nu au nimic sfânt. “Cu atât mai mult, te aștepți de la un prim-ministru să înțeleagă responsabilitatea funcției pe care o are și ca atunci când deschide gura, să vorbească doar având probe și informații concrete”, a punctat el.

În acest context, Pavel Filip a cerut Maiei Sandu să vină cu dezmințiri publice. În caz contrar, el își rezervă dreptul de a o acționa în judecată pe lidera PAS.

Total
0
Shares
Total
0
Share