Politic

Maia Sandu acuză Moldova 1 de partizanat politic

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce a blocat ieri accesul echipei Prime TV la congresul Partidului Acţiune şi Solidaritate, liderul formaţiunii, Maia Sandu, lansează atacuri şi la adresa televiziunii publice Moldova 1. Politicianul consideră că i se acordă spațiu de emisie insuficient și acuză postul TV de partizanat.

În replică directorul instituției, Ecaterina Stratan dezminte acuzațiile și spune că declarațiile Maiei Sandu sunt nefondate, menite să-i aducă capital politic.

Maia Sandu  a acuzat postul public de televiziune că o invită rar să participe la  emisiuni şi dezbateri.

„Eu ajung o dată în jumătate de an la televiziunea publică și ajung acolo doar după ce fac câte o scrisoare publică cu mare greutate și scandal. Televiziunea națională este plătită din bani publici, dar se transformă în televiziunea lui Plahotniuc. O să mergem duminică, duminica viitoare și o să ne cerem drepturile ca să ne facem și noi auziți”, a afirmat președintele PAS, Maia Sandu.

În replică, directorul postului public de televiziune, Ecaterina Stratan afirmă că declarațiile Maiei Sandu sunt politizate şi că în aşa mod ea îşi face imagine.

„De la începutul anului și până acum, reprezentanții acestui partid au fost invitați de cinci ori, inclusiv doamna Maia Sandu de două ori. Regret că există astfel de lideri politici care își fac PR atacând televiziunea publică. Vreau să spun că orice acțiune organizată de acest partid este reflectată în fiecare zi atunci când organizează o acțiune sau alta”, a menționat directorul Moldova 1, Ecaterina Stratan.

Cât privește protestul anunţat de PAS, Ecaterina Stratan afirmă că ei sunt liberi să-și manifeste nemulțumirea în limitele legii.

loading...

Write A Comment