Politică

Maia Sandu efectuează o vizită privată peste hotarele țării: „Singurică, cu un bagaj mic și atât de modestă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, efectuează o vizită privată peste hotarele țării, însă despre destinația finală și cât va sta acolo nu se cunoaște nimic, informează Telegraph.md

Contactați de către redacția noastră, responsabilii de la Președinția ne-au comunicat, că șefa statului efectuează o vizită privată. Mai multe detalii, inclusiv dacă Maia Sandu și-a luat câteva zile de concediu, nu am primit.

Totuși, pe internet a apărut o imagine, potrivit căreia Maia Sandu a fost surprinsă în avionul de pe cursa Chișinău-Viena. Potrivit celor care au publicat imaginea, Maia Sandu era singură și cu un bagaj mic.

„Am avut ieri marea onoare sa o intilnim pe președinta noastră într-un loc mai puțin așteptat, avionul Chișinău-Viena, econom clasă. Singurica ,cu un bagaj mic și atit de modesta. O femeie extraordinară cu studiile finisate la Harvard, locuiește într-un apartament cu 2 camere și merge cot la cot, la același nivel cu poporul ei, stind în rind la înregistrare. Asa președinta cred ca nu vom mai avea niciodată. Ea e unica”, a scris o pasageră pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că vizita Maiei Sandu peste hotarele țării nu a fost anunțată public.

loading...

Comments are closed.