Maia Sandu îl lasă pe Năstase cu ochii în soare: PAS va avea candidat la Hîncești

Maia Sandu, Andrei Năstase, ACUM, Platforma DA, PAS, Circumscripția Hîncești, Circumscripția 38, Maia Sandu revine în Parlament, Maia Sandu candideaza pentru funcția de deputat, deputat,

Maia Sandu îl lasă pe Andrei Năstase cu ochii în soare și anunță că PAS va avea propriul candidat pentru alegerile repetate din cirscumscripția 38, Hîncești. Și asta în pofida apelului public făcut de Platforma DA privind identificarea unui candidat comun al PAS și PPDA.

În cadrul unei conferințe de presă susținută azi la sediul PAS, Maia Sandu a declarat că partidul pe care-l conduce va avea cu siguranță un candidat pentru Hîncești.

Anterior, Igor Dodon i-a îndemnat pe Maia Sandu și Andrei Năstase să candideze ambii pentru alegerile repetate din circumscripția Hîncești, fiind însă încrezut că ambii vor pierde în fața candidatului înaintat de PSRM.

Mai mult chiar, șeful statului, Igor Dodon, a făcut în acest sens și un pariu cu jurnalistul Gheorghe Gonța.

Telegraph.md amintește că la Hîncești vor avea loc pe data de 15 martie curent alegeri parlamentare noi, după ce fostul deputat PDM, Alexandru Botnari, și-a depus mandatul pentru a reveni în fotoliul de Primar.

Lidera PAS, Maia Sandu, a declarat în cadrul mai multor interviuri că va echipa pe care o conduce vrea ca dânsa să candideze la Hîncești pentru funcția de deputat, cu scopul de a reveni în Parlamentul Republicii Moldova.

Citește și: SONDAJ // Năstase e la pământ. Maia Sandu FAVORITA moldovenilor de a fi candidat unic la prezidențiale

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share