Politic

Maia Sandu, Ilan Șor și Năstase au bătut palma la Orhei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Consiliul raional Orhei s-a întrunit miercuri, 19 noiembrie, în ședință extraordinară și a ales conducerea raionului. Președinte al raionului a devenit Dinu Țurcanu de la Partidul Politic ”Șor”, scrie TV8.md

Potrivit secretarului Consiliului raional Orhei, Sergiu Caraman, pentru Țurcanu și-au dat votul 19 consilieri de la PP ”Șor”, consilierul independent Sergiu Aga și un consilier de pe listele Blocului ACUM.

Proaspătul Președinte al Consiliului Raional Orhei a adus sincere mulțumiri colegilor care l-au susținut și liderului Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor, cel care i-au acordat încrederea și mandatul de președinte.

Totodată, au fost desemnați și cei patru vicepreședinți ai raionului. Aceștia sunt Tatiana Platon, Irina Bogaciuc, Victor Perțu și Marina Cravcenco, toți patru de la PP ”Șor”.

Cei patru vicepreședinți susțin că vor munci pentru ca viața oamenilor din raion să se schimbe spre bine, iar proiectele frumoase care au fost implimentate în municipiul Orhei să se dezvolte și în localitățile din raion.

În urma alegerilor din 20 octombrie, PP ”Șor” a obținut 22 din cele 35 de mandate de consilier în Consiliul raional Orhei. Blocul ACUM are cinci consilieri, PDM și PSRM au câte trei consilieri, iar PLDM 1 consilier. În Consiliul raionul Orhei a ajuns și un consilier independent.

loading...

Comments are closed.