Politic

Maia Sandu manipulează opinia publică direct în interviu. Cum este posibil asta

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Bine, cu toții știm că Igor Dodon și alții ca el manipulează opinia publică, dar te astepți mai puțin ca același lucru sa îl facă Maia Sandu. Eu tare aș vrea că cei de la StopFals să se apuce să analizeze interviurile oferite de Maia Sandu. Propun să ne focusăm strict pe domeniile care țin de competențele Președintelui”, susține politologul Dionis Cenușă, transmite Telegraph.md, cu referire la Oficial.md

„Să vedem cine din candidați manipulează și cum, mai mult sau mai puțin. Eu cred că acei candidați care sunt mai integri nu trebuie să coboare standardele, în niciun caz. Și sunt extrem de curios cine o instruiește pe Maia Sandu, deoarece unele lucruri pe care le spune nu au sens”, mai declară Cenușă.

În acest fel, politologul comunică un exemplu: „Sandu spune că România ar fi înghețat relatiile cu Moldova. Dacă da, atunci cine a terminat construcția gazoductului Ungheni-Chișinău? Să fie înțeles corect. Orice tip de manipulare publică trebuie stopată”.

„Știm că cei care lucrează cu Dodon sunt cu legături stufoase pe la Kremlin. Și acest lucru este mai grav decât manipularea opiniei publice – se numeste trădare. Totuși, cred că cetățenii merită să nu mai fie manipulați, de nimeni”, a conchis politologul.

Igor Dodon anunță noi programe pentru tineri, „ca să rămână acasă”

loading...

Comments are closed.