Blogger: Maia Sandu nu crede în victoria lui Andrei Năstase la alegerile din Chișinău!

pas platforma da, Maia Sandu nu crede în victoria lui Andrei Năstase la alegerile din Chișinău
 

Maia Sandu  chiar dacă și-a exprimat susținerea pentru Andrei Năstase la alegerile din 20 mai, aceasta nu ezită să-l umilească pe aliatul său.

Andrei Năstase fiind primul candidat înscris în lupta pentru primăria or.Chișinău se declara deja câștigătorul acestor alegeri. Dar după prezentarea mai multor sondaje, impotența sa politică devine tot mai evidentă, iar posibilul câștig al acestuia devine abstract, atât pentru Năstase cât și pentru Maia Sandu.

Năstase nu mai crede în victoria sa din primul tur, lucru care se observă și în diferențele de declarații pe care le face aceasta. Unde  ”voi câștiga din primul tur” s-a transformat în ”voi ajunge în al doilea tur”.

Iar după ce s-a plâns lui Joseph Daul că Maia Sandu nu face nimic pentru al susține în campania electorală, Maia Sandu a venit cu un îndemn, care demonstrează că Năstase este un candidat ratat, cu șanse nule de a ajunge în turul doi fără susținerea celor din PUN și PL.

Iată declarațiile Maiei Sandu : ”Vin cu un îndemn către candidații care își declară sprijinul pentru aspirațiile europene ale Republicii Moldova, care își declară sprijinul pentru obiectivul de a elibera orașul și țara de sub controlul hoților. Haideți să facem echipă comună. Domnule Munteanu, domnule Codreanu, alăturați-vă eforturilor noastre.”

P.S 1.
Doamna Maia Sandu, au mai rămas oameni cu demnitate care nu vor susține un individ care a dat cu piciorul în unioniștii pentru ai face loc lui Dodon și Usatîi. Lucru care ar trebui să-l învățați și dumneavoastră ?

P.S. 2
A început cerșitul a celor din PAScuDA, pentru ai oferi o șansă lui Năstase de a ajunge în turul II. Și chiar dacă declară că nu cred în sondaje în care Năstase e plasat pe locul 3,  obsrvăm că acțiunele lor vorbesc contrariu.

autor: Chirilov Anatolie 

maia sandu, andrei nastase, pas pldm ppda, politica moldova

Total
0
Shares
Total
0
Share