Politic

Maia Sandu o susține pe Laura Codruța Kövesi: „Cu Kövesi la DNA, România europeană nu va ceda”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-o postare pe Facebook, președintele Partidului „AS”, Maia Sandu s-a solidarizat cu Laura Codruța Kövesi, șefa de la Departamentul Național Anticorupție din România. Aceasta o susține pe Kovesi împotriva manipulării și denigrării pornite de infractorii care se află la guvernarea României.

Manipularea și denigrarea pornite de vasta rețea a infractorilor împotriva DNA-ului și a Laurei Codruța Kövesi au ca scop anihilarea justiției și stoparea proceselor democratice. Îndeplinindu-și cu demnitate, curaj și profesionism funcția în care a fost numită, Laura Codruța Kövesi arată respect și devotament față de cetățeni și față de țară. Anume de astfel de persoane avem nevoie în funcțiile publice. România europeană nu va ceda. România rezistă!” a scris Maia Sandu pe Facebook penru a o susține pe șefa de la DNA-ul românesc.

Președinta Partidului „AS” spune că țara pe care o admiră ea, este una europeană și civilizată. România ca stat de drept poate fi doar în cazul unei justiții corecte pe care o poate asigura Laura Codruța Kövesi ca șef la DNA.

loading...

Comments are closed.