Politic

Maia Sandu promite 100 milioane euro anual din partea UE, pentru că o „iubesc” comisarii europeni. Expert: „Mai mincinoase și tâmpite declarații nimeni niciodată nu a spus de la declararea independenței”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lidera PAS, Maia Sandu, este luată în furci de economiști, după ce a declarat că doar datorită ei Uniunea Europeană va acorda Moldovei câte 100 milioane euro anual, transmite Telegraph.md, cu referire la ABCnews.md

“Mai tâmpită și mincinoasă afirmație sau declarație, în toiul campaniei electorale, nimeni niciodată nu a spus de la declararea independenței Republicii Moldova încoace, așa cum a făcut-o Maia Sandu. Ea zice că datorită simpatiei ei, UE va acorda Moldovei câte 100 milioane euro anual, numai pentru că Comisarii europeni o iubesc. Chiar credeți asta??? Câtă cenușă trebuie să ai în tidvă, să faci așa declarații?”, se întreabă expertul economic Gherghe Costandachi, într-o postare pe Facebook.

În aceeași postare, Costandachi mai spune că Sandu are o gândire inadecvată.

“Ea zice că trebuie să fie votată pentru că are ”reițing”. Oameni buni, nu ”reițingul” arată despre incapacitatea ei și gândirea neadecvată”, conchide expertul citat.

Igor Dodon la Taraclia: „Le-am spus oamenilor că vom continua să muncim activ pentru a obține rezultate concrete în toate domeniile”

 

loading...

Comments are closed.