Maia Sandu și-a încheiat vizita în Spania

În data de 5 octombrie, Maia Sandu a participat la summitul Comunității Politice Europene, găzduit de Prim-ministrul Pedro Sánchez în orașul spaniol Granada. Evenimentul a reunit peste 40 de șefi de stat și de guvern și conducătorii instituțiilor europene.

În timpul reuniunii, ea le-a vorbit liderilor europeni despre faptul că Moldova este în prima linie a luptei pentru democrație, iar aderarea la UE este singura cale să ne protejăm democrația.

În marja summitului, Maia Sandu a avut conversații cu Președintele României, Klaus Iohannis, Președintele Franței, Emmanuel Macron, Președintele Lituaniei, Gitanas Nausėda, Prim-ministrul Luxemburgului, Xavier Bettel, Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, Președintele Consiliului Europene, Charles Michel și Prim-ministru al Țărilor de Jos, Mark Rutte.

De asemenea, Sandu a participat la programul cultural găzduit de familia regală a Spaniei, Regele Filip al VI-lea și Regina Letizia, la Palatul Alhambra din Granada – un important monument de arhitectură maură din Spania.

Total
0
Shares
Total
0
Share