Alte știri

Maia Sandu și Igor Dodon se vor întâlni față în față pe 11 noiembrie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dezbaterea electorală dintre cei doi candidați pentru funcția de președinte al R. Moldova, Maia Sandu și Igor Dodon, cel mai probabil că va avea loc pe 11 noiembrie, începând cu ora 19:00. Acestea sunt ultimele condiții agreate de staff-urile electorale a celor doi candidați pe 6 noiembrie, transmite Telegraph.md, cu referire la Agora.md

„Condițiile au fost discutate și anterior. Azi, am discutat telefonic și am stabilit că cel mai probabil dezbaterea va avea loc miercuri, la ora 19:00 seara”, a comunicat pentru AGORA purtătoarea de cuvânt a PAS, Aurica Jardan.

Cele două părți urmează să stabilească locul unde se vor întâlni cei doi concurenți electorali. Printre locațiile posibile sunt Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM) sau terenul unui agent economic.

Amintim că potrivit declarațiilor anterioare, cei doi candidați planifică nu mai mult de două dezbateri electorale în campania pentru turul doi de scrutin. Aceasta pe „un teritoriu neutru”, ce înseamnă că nu vor participa la emisiunile televizate împreună. De altă parte, atât Maia Sandu, cât și Igor Dodon, acceptă și participă fiecare în parte la interviuri pentru sursele mass-media.

Menționăm că, pe 15 noiembrie 2020, urmează să aibă loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Cetățenii au de ales între candidata PAS, Maia Sandu, și candidatului independent, susținut de PSRM, Igor Dodon.

Ce înseamnă să fii un Președinte responsabil

loading...

Comments are closed.