Politic

Maia Sandu spune că nu a văzut versurile pe care le-a publicat Năstase pe Facebook: „Nu știu cine și ce poezii dedică”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu lucrurile astea contează”, afirmă Maia Sandu, fiind întrebată în studioul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8 despre versurile pe care le-a publicat recent pe rețelele de socializare Andrei Năstase. Aceasta a menționat că a discutat ultima dată cu liderul Platformei DA săptămâna trecută, informează Zugo.md

Președinta a punctat că întrevederea a fost solicitată de formațiune și a avut loc înainte de consultările cu fracțiunile parlamentare. Aceasta nu a avut loc în cadrul discuțiilor formale cu deputații.

Nu lucrurile astea contează. Nu știu cine și ce poezii dedică. Vreau ca forțele sănătoase să știe că au obiective comune și să știe că cetățenii așteaptă de la aceste forțe sănătoase să facă tot ce le stă în puteri, inclusiv să colaboreze, astfel încât să putem face lucruri pe care le așteaptă cetățenii”, a conchis Sandu.

Cât despre relația dintre Platforma DA – PAS, Sandu a ezitat să o aprecieze, însă a spus că trebuie să se lucreze împreună, iar obiectivele rămân comune.

Amintim că, în seara după desemnarea lui Igor Grosu la funcția de premier Andrei Năstase a publicat pe Facebook poezia „Orație de Nuntă” de Adrian Păunescu. Ulterior, versurile au fost șterse, iar în seara următoare pe pagina politicianului a apărut textul denumit „Pacient”, scris de același autor.

Atunci, internauții scriau că versurile i-ar fi dedicate șefului statului, în contextul în care Platforma DA insista ca liderul formațiunii să fie înaintat în calitate de candidat la șefia Guvernului, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Citește și: Filip, după întrevederea cu Grosu: Ne-a spus că vrea să fie votat și mizează pe voturile PDM

loading...

Comments are closed.