Maia Savva a fost prezentată echipei de la minister

Miercuri, 29 mai 2024, ministrul Finanțelor, Petru Rotaru, a prezentat-o pe Maia Savva, numită în funcția de secretar de stat a Ministerului Finanțelor.

Petru Rotaru, alături de echipa ministerială, i-a urat bun venit, subliniind importanța colaborării și a efortului comun: „Domeniul de competență este unul foarte specific. Întreaga echipă a ministerului va oferi tot suportul necesar pentru realizarea obiectivelor comune și pentru dezvoltarea continuă a acestui domeniu. Prin colaborare și efort comun, vom reuși să implementăm politici eficiente în gestionarea finanțelor publice pentru a atinge rezultatele dorite”.

La rândul său, Savva a mulțumit pentru încrederea acordată, exprimându-și responsabilitatea deplină în realizarea inițiativelor și proiectelor necesare pentru dezvoltarea domeniului de care va fi responsabilă.

Maia Savva va fi responsabilă de politicile bugetare, un domeniu esențial pentru asigurarea transparenței și eficienței în gestionarea finanțelor publice.

Executivul a aprobat candidatura Maiei Savva pentru funcția de secretară de stat a Ministerului Finanțelor la data de 29 mai curent.

Total
0
Shares
Total
0
Share