Maiei Sandu nu-i place consolidarea anumitor forțe politice, consideră Natalia Parasca, președintele Partidului “Renaștere”

Natalia Parasca, președintele Partidului „Renaștere”, a avertizat că după slăbirea partidelor de stânga, urmează o schimbare similară și în rândul partidelor de dreapta, scrie sinteza.org

Predicția acesteia a fost confirmată recent în orașul Căușeni, unde Anatolii Donțu, candidatul de pe platforma DA, a triumfat în alegerile primarului, obținând o impresionantă majoritate de peste 76% din voturi încă din primul tur.

Cu toate acestea, controversele au apărut atunci când Consiliul Electoral de Circumscripție, sub pretinsa influență a PAS, a anulat rezultatele alegerilor.

Există speculații că lui Donțu i-ar putea fi interzis să candideze din nou pentru funcția de primar.

„Am repetat de mai multe ori că PAS va începe să-și facă gustul. După slăbirea partidelor de stânga, va veni rândul și partidelor de dreapta. Și s-a întâmplat. La Căușeni, candidatul Platformei DA, Anatolii Donțu, a câștigat alegerile primarului încă din primul tur, adunând peste 76% din voturi. Cu toate acestea, comisia electorală de circumscripție, controlată de PAS, a anulat rezultatele alegerilor! Donțu însuși, probabil, va fi interzis să candideze din nou pentru funcția de primar”, a menționat aceasta într-un video pe pagina sa.

Liderul partidului „Renaștere” a mai menționat că analizând contextul politic, partidele de dreapta, în special platforma DA, devin tot mai periculoase pentru partidul aflat la putere, deoarece se angajează într-o competiție acerbă pentru același electorat.

„Partidele de dreapta, în special Platforma DA, sunt considerate extrem de periculoase pentru partidul aflat la putere, deoarece luptă pentru același electorat!”, a concluzionat Parasca.

Total
0
Shares
Total
0
Share