Social

Mâine în capitală va fi dat startul sezonului termic pentru toți consumatorii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mâine, 30 octombrie, în capitală va fi dat startul sezonului termic 2020-2021 pentru toți consumatorii.

O dispoziție în acest sens a fost semnată astăzi de viceprimarul Ilie Ceban, în condițiile în care, pe parcursul a 3 zile consecutiv, în intervalul orelor 18:00 – 06:00, valorile de temperatură înregistrate se mențin la limita de până la +10˚C.

Până în prezent au fost deja conectate la rețeaua termică centralizată 130 de grădinițe din totalul de 134, 36 de școli și licee, din totalul de 135, precum și 30 de instituții medicale din cele 62.

De asemenea, este livrat agent termic centralizat în 189 de blocuri de locuinţe din Chișinău, din totalul de 2730, la solicitarea gestionarilor fondului locativ.

În context, Administrația publică locală Chișinău cheamă la conlucrare subiecții implicați în livrarea agentului termic către consumatori. Gestionarii fondului locativ trebuie să se asigure că fac cereri de conectare în timp util, astfel ca locuitorii Chișinăului să beneficieze de căldură în apartamente, atunci când se solicită aceste utilități.

Pentru a beneficia de serviciile de livrare a agentului termic, gestionarul fondului locativ face o solicitare către furnizor (S.A. „Termoelectrica”), care asigură conectarea blocurilor de locuințe la rețeaua centralizată în termen de circa 4 ore.

Citește și: Grădinițele din capitală au fost conectate la încălzire. Când vor fi conectate școlile

loading...

Comments are closed.