Majoritatea parlamentară ACUM-PSRM îi dă mână liberă Președintelui Dodon să-și numească un Procuror General interimar!

Dezvăluiri din culise, Cum funcționează alianța ACUM-PSRM, Dodon și Maia Sandu se întâlnesc pe ascuns, socialistii blocul acum parlament, nastase dodon maia sandu, kozak la chisinau, 

Președintele Igor Dodon ar putea numi un procuror general interimar care se va afla în fruntea instituției până la alegerea, în bază de concurs, a unui nou șef la Procuratura Generală, scrie Ziarul National. 

Deputații s-au întrunit astăzi în ședință, iar printre cele trei proiecte de pe ordinea de zi s-a numărat și unul de interpretare a unor prevederi ale Legii cu privire la Procuratură. Astfel, Igor Dodon ar putea numi un procuror general interimar la propunerea Consiliului Superior al Procurorilor.
 
Amintim că procurorul general Eduard Harunjen și-a dat demisia pe 11 iulie curent, acuzând presiuni politice asupra instituției.
Procuratura Generală pe urmele lui Dodon, A pornit investigații pe tergiversarea eliberarii ostaticilor din Afganistan, pilotii moldoveni capturati de talibani, renato usatii rusia, eduard harujen justitie moldova
Total
0
Shares
Total
0
Share