Alte știri

Mall-ul din Sibiu, EVACUAT, după ce o persoană a simțit miros de gaz. Cinci oameni au ajuns la spital

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mall-ul din Sibiu a fost evacuat, miercuri seara, după ce o persoană care a simțit miros de gaz a sunat la 112. Cinci persoane au ajuns la spital. Centrul comercial a fost inaugurat în urmă cu două săptămâni fără autorizație de securitate la incendiu, anunță Digi24.ro

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Cinci persoane care au acuzat amețeli și stări de vomă au fost transportate la spital, în noaptea de miercuri spre joi, după ce mall-ul din Sibiu a fost evacuat. O persoană care a simțit miros de gaz a sunat la 112.

Potrivit ISU Sibiu, cele cinci persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi au fost duse la spital pentru investigații suplimentare.

Pompieri militari și specialiști CBRN au făcut măsurători și au rămas ca să supravegheze zona.

Reprezentanții ISU au anunțat că „este în curs analizarea situației produse”.


Centrul comercial a fost evacuat preventiv, după ce, în urma unui apel la 112 o persoană a reclamat că în interior este miros de gaz.

„În urma unui apel venit pe numărul de urgență 112, mall-ul a fost evacuat preventiv. Nu sunt semnalate victime. Situația este sub control. Momentan se evaluează situația de către echipajul specializat. Intervenția se află în dinamică”, a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, potrivit Mediafax.

Reprezentanții centrului comercial au pistat, miercuri seara, pe Facebook, faptul că s-a defectat o valvă de dioxid de carbon.

„Stimați clienți, vă cerem scuze pentru disconfortul creat în această seară (miercuri seara – n.r.). Din cauza unei defecțiuni minore a unei valve de CO2, am fost nevoiți să evacuăm centrul comercial pentru siguranța vizitatorilor şi colaboratorilor noştri. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au scris reprezentanții mall-ului.

Mall-ul din Sibiu a fost inaugurat în urmă cu două săptămâni, deși nu avea autorizație de securitate la incendiu.

În prima zi de funcționare, o conductă s-a spart și a inundat o farmacie.

În a doua zi de la deschidere, mall-ul a fost amendat cu 50.000 de lei de către ISU Sibiu, pentru că nu are autorizație de securitate la incendiu.

loading...

Comments are closed.