Social

Mama a 6 copii din raionul Rezina a furat 200 de mii de lei de la soțul care lucra în Anglia și a dispărut! Toată familia o vrea după gratii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Elena Ciobu din satul Trifești, raionul Rezina avea în urma primei căsnicii un copil. În scurt timp, aceasta s-a căsătorit cu un consătean, Sergiu Ciobu cu care a mai făcut 5 băieți. Cel mai mare are 17 ani, iar cel mai mic 5.

Sergiu ultimele 7 luni lucra în Anglia și regulat trimitea banii câștigați acasă.

Elena îi păstra în subsol„, mărturisește mama lui Sergiu, doamna Eugenia în vârstă de 74 de ani. Săptămâna trecută, aceasta a dispărut. Împreună cu ea au dispărut și 200 de mii de lei. „Le-a furat Elena, aceeași soartă o au și banii mei din pensie, aproximativ 3200 de lei„, mai spune doamna Eugenia.

Nici un bilet de adio Elena Ciobu nu a lăsat. Consătenii sunt îngroziți de acest comportament.

Am auzit despre această întâmplare. Știu că Elena a furat banii soțului.„, spune o locuitoare a satului Trifești.”Sunt îngrozită de acest comportament, niciodată nu m-aș fi gândit că este în stare de așa ceva„. a mai adăugat vecina.

La data de 10 septembrie, Sergiu a venit de urgență din Anglia și imediat a plecat la poliție să depună o plângere contra soției. „Vreau să ajungă după gratii. Nu o mai iubesc!” a spus bărbatul. „Toată familia vrea ca Elena să ajungă după gratii”, a spus doamna Eugenia.

Mama lui Sergiu a spus că nora sa a avut mulți amanți. „În timp ce fiul meu se afla peste hotare, ea îl înșela în dreapta și stânga! Cred că a fugit cu unul din ei.” 

Ofițerul de presă al IP Rezina, Diana Maxim a declarat că plângerea a fost scrisă de către Sergiu Ciobu. „A fost deschis un dosar penal. Este un dosar foarte sensibil, mai multe detalii nu vă putem oferi. Trebuie întâi de toate să identificăm unde se află la momentul de față Elena, să discutăm cu ea, să aflăm ce s-a întâmplat în viziunea ei și care a fost cauza acestui gest. Nu putem deocamdată să vă spunem ce pedeapsă o paște pe femeie.” a mai spus reprezentantul poliției.

Sursa: kp.md

loading...

Comments are closed.