Alte știri

Manchester United a invitat copii salvați în Tailanda să viziteze stadionul Old Trafford

Pinterest LinkedIn Tumblr

În Tailanda, o echipă de fotbal împreună cu antrenorul lor au mers în excursie într-o peșteră unde au fost prizonieri din 23 iunie până ieri. Din cauza ploilor puternice, aceștia nu au putut să iasă de sine stătător.

Mai mult de o săptămână, soarta lor era necunoscută iar mulți îi credeau morți deja. Până când, la data de 2 iulie, echipa nu a fost găsită de un grup de diveri britanici. Peste 6 zile a început încercările de a evacua copii din peșteră. Ieri s-a aflat că toată echipa a fost evacuată cu succes.

Imediat după primele știri despre acest happy-end, echipa britanică Manchester United a publicat pe site o invitație pentru copii de a vizita stadionul Old Trafford. La eveniment sunt invitați nu doar copii, dar și antrenorii și toți cei care au participat la salvarea copiilor.

Toți din Manchester United au răsuflat ușurat când au aflat că toți 12 fotbaliști și antrenorul lor rămași prizonieri o perioadă îndelungată în peșteră au fost salvați și se află în siguranță. În tot acest timp ne-am rugat pentru ei. Vrem să îi invităm pe cei de la Wild Boars și salvatorii lor pe stadionul nostru.”, se spune în mesajul de pe Twitter.

loading...

Comments are closed.