Mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele bărbatului, reținut în flagrant de CNA cu 7000 de euro

Bărbatul, reținut în flagrant acum 3 zile de CNA într-un dosar de corupție a fost plasat în arest preventiv. Instanța a emis pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Amintim că, ofițerii Centrului Național Anticorupție au reținut un bărbat din Chișinău , după ce acesta ar fi primit de la denunțător 7000 de euro – sumă transmisă sub controlul CNA. Persoana ar fi susținut că are influență asupra unor angajați ai Inspectoratului Național de Investigații și că îi poate determina să soluționeze favorabil o sesizare înregistrată în Registrul de evidență a altor informații cu privire la infracțiuni și incidente. Potrivit denunțătorului, învinuitul ar fi pretins, acceptat și primit 7000 de euro pentru pretinsa influențare a polițiștilor.

În urma acțiunilor întreprinse de CNA sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Chişinău, persoana implicată în comiterea infracțiunii de trafic de influență a fost reținută.

Precizăm că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Total
0
Shares
Total
0
Share