Alte știri

Mândrie pentru țară: Un polițist de frontieră din Moldova a luat premiul mare la o competiție internațională de Jiu-Jitsu Brazilian

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mircea Bragagiu este un polițist de frontieră din Moldova, iar recent a reușit să se manifeste la o competiție sportivă internațională, unde a obținut premiul cel mare, informează Diez.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Angajatul Poliției de Frontieră a participat la începutul săptămânii curente în cadrul Turneului TMS Darkside, o competiție de Jiu-Jitsu Brazilian organizată la Odessa, Ucraina.

„Deși în lupta sa a avut un adversar puternic și bine pregătit, colegul nostru a reușit să se impună și să ia premiul cel mare. Este o performanță personală, dar și un rezultat deosebit pentru Poliția de Frontieră. Îți mulțumim Mircea Bragagiu că reușești să duci faima Republicii Moldova dincolo de hotarele țării!”, menționează Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Inspectorul superior Bragagiu este ofițer de urmărire penală din cadrul Direcției regionale Sud, dar și antrenor Jiu Jitsu în Cahul, unde pregătește copii de toate vârstele, dar și adulți.

Citește și: ȘOLDĂNEȘTI // FOTO: Un copil a ajuns la spital, după ce s-a izbit cu bicicleta într-un automobil

loading...

Comments are closed.