Alte știri

Maraton de vaccinare cu Sputnik V la Palatul Republicii. Ceban: Rândul va fi unicul pentru toți, primul venit – primul servit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cei care doresc să se vaccineze împotriva Covid-19 cu Sputnik V, pot să o facă în cadrul unui maraton organizat de primarul general Ion Ceban. Edilul spune că totul se va organiza la Palatul Republicii.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Am decis împreună cu responsabilii și de comun cu Ministerul Sănătății ca dozele repartizate pentru Chișinău să nu fie distribuite în AMT-uri, dar să organizăm un maraton și toți doritorii să poată veni să se vaccineze. Astfel, ca să nu avem situații când se spune că medicii nu așa informează pacienții, că nu au știut că este disponibil serul la policlinici. Deci, sâmbătă, 26 iunie, la Palatul Republicii, începând cu ora 7 dimineața și până la ora 22:00, în funcție de necesitate cu prelungirea programului va avea loc acest maraton”, a declarat Ceban.

Primarul afirmă că rândul va fi unicul pentru toți, primul venit – primul servit.

„Dragi cetățeni nu faceți liste și nu vă înregistrați în liste. Dozele vor fi disponibile, iar tot personalul medical au demonstrat de fiecare dată performanță în ce privește vaccinarea cetățenilor, astfel că pe parcursul unei ore la Maratoanele precedente, erau vaccinați în jur de 1000 de persoane. La acest maraton va fi posibilă vaccinarea și cu Astrazeneca și Sinofarm. Stimați cetățeni, nu dați buzna peste medici, aveți grijă de dvs. Facem acest lucru pentru a fi mai aproape de oameni și pentru a ajuta, dar nu contrariu”, a punctat Ion Ceban.

Edilul a subliniat că la Maraton va fi solicitat suportul poliției pentru a fi menținută ordinea publică.

loading...

Comments are closed.