Alte știri

Maratonul de vaccinare: Imunizarea va fi posibilă fără o programare prealabilă, doar cu buletinul de identitate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maratonul de vaccinare Chișinău va fi lansat mâine și se va desfăşura în perioada 28-30 mai 2021. Potrivit primarului general Ion Ceban pregătirile sunt în toi.

Edilul spune că astăzi în faţa Palatului Republicii au fost amenajate scaune pentru persoanele care vor veni să se vaccineze.

„Mâine, ora 08:30, în spațiul prevăzut pentru desfășurarea procesului de vaccinare de la Palatul Republicii, vom desfăşura un tur pentru presă. Startul acţiunilor de imunizare se va da la ora 09:00 şi se va încheia la 22:00, iar cetățenii vor fi organizați în fluxuri multiple (linii de vaccinare) pentru evitarea aglomerației.

Vaccinarea va fi posibilă fără o programare prealabilă, doar cu buletinul de identitate. Sunt invitați să participe toți doritorii de a se proteja de infecția COVID-19. În cadrul Maratonului vor fi disponibile toate tipurile de vaccin împotriva COVID-19 aprobate în Republica Moldova, recepționate de la Agenția Națională de Sănătate Publică.

În caz de necesitate, cantitatea de seruri va fi suplimentată, cu excepția vaccinului Pfizer care este în stoc limitat. Precizez că loturile de vaccin au fost prevăzute direct pentru desfășurarea Maratonului. Vaccinarea împotriva COVID-19 este singura soluție pentru a opri pandemia și a reveni la o viață obișnuită.”, declarat acesta.

Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Chișinău, în parteneriat cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

loading...

Comments are closed.