Politic

Marcarea în Constituție a Integrării Europene înseamnă continuitatea reformelor și a progresului Republicii Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Parlamentului, Andrian Candu în cadrul emisiunii Replica, de la Prime a declarat că integrarea europeană pentru Republica Moldova este o oportunitate de a trăi într-o țară mai bună.

În cadrul unei emisiuni televizate, speakerul Parlamentului, Andrian Candu a vorbit despre integrarea europeană a Republicii Moldova, și de avantajele pe care le-ar avea țara noastră și mai ales cetățenii Republicii Moldova din urma procesului de integrare europeană.

„Integrarea europeană se face prin toate acțiunile și reformele prin care țara să fie transformată în așa fel încât cetățenii să trăiască într-o țară mai bună. Republica Moldova să devină țara în care fiecare dorește să se trezească, să meargă la serviciu, să ducă copiii la școală, la grădiniță. Pe lângă acțiunile guvernului și a majorității parlamentare care aduc beneficii țării, ar trebui integrarea europeană să fie marcată printr-un articol în Constituție, așa cum este și în alte țări europene și nu prea.” a declarat Andrian Candu.

Discuția a avut loc în contextul inițiativei Partidului Democrat din Moldova de a modifica Constituția, în special se vorbește despre adăugarea unui articol în Constituție care ar presupune integrarea europeană drept un deziderat al țării.

loading...

Write A Comment