Alte știri

Marian Lupu și soția sa sărbătoresc azi 26 de ani de căsătorie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sărbătoare dublă azi în familia lui Marian Lupu. El își sărbătorește ziua de naștere și totodată împreună cu soția aniversează 26 de ani de căsătorie.

„Auzeam de curând că nu poți să cunoști niciodată pe cineva suficient de bine. Atunci când jumătate din viață ți-ai petrecut-o cu o persoană, știi că nu e deloc așa. Astăzi, când împlinesc 52 de ani, eu și soția mea sărbătorim 26 de ani de căsnicie. După tot acest timp, e cel mai de nădejde prieten și partener al meu. Îi admir dintotdeauna puterea, hotărârea și optimismul, în fiecare zi mai mult. Îi mulțumesc pentru omul minunat și răbdător care e și pentru toate momentele în care mi-a fost alături, mereu cu o vorbă bună. Să rămânem la fel de fericiți împreună, mulți ani de acum încolo”, a spus Marian Lupu.

Victoria Lupu, soția policianului este profesor la Academia de Studii Economice a Moldovei. Ea are titlu de doctor, conferenţiar universitar.

Marian Lupu a fost președintele Parlamentului Republicii Moldova în perioada 2005-2009 și în perioada 2010-1013. De asemenea, el a condus Partidul Democrat din 2009 până în 2016. În prezent este copreședintele Adunării Parlamentare a Parteneriatului Estic (EURONEST) și președintele fracțiunii parlamentare a PDM.

loading...

Comments are closed.