Marina Tauber a fost eliberată din arestul la domiciliu și este liberă să meargă la protestele antiguvernamentale

Deputata Partidului „Şor”, Marina Tauber, a fost eliberată din arest la domiciliu. Decizia a fost pronunţată astăzi, 18 octombrie, de magistraţii Judecătoriei Ciocana, care au admis parţial solicitarea procurorilor. Astfel, începând de astăzi, deputata Marina Tauber este plasată sub control judiciar, pentru o perioadă de 30 de zile, iar în această perioadă are dreptul să participe la protestele antiguvernamentale.

„Se admite parţial demersul procurorului. Se înlocuieşte arestul la domiciliu cu liberarea provizorie sub control judiciar pe un termen de 30 de zile”, a anunţat judecătoarea, scrie trm.md

Amintim că la data de 21 iulie, vicepreşedinta Partidului „ŞOR”, Marina Tauber, a rămas fără imunitate parlamentară, fiind în aceeaşi zi şi reţinută. Parlamentara a fost pusă sub învinuire pe două capete de acuzare: acceptarea cu bună ştiinţă a finanţării Partidului „ŞOR” din partea unui grup criminal organizat, precum şi pentru falsificarea raportului privind gestiunea financiară a formaţiunii pentru primul semestrul al anului curent, în intenţia de a ascunde volumul mijloacelor financiare acumulate şi volumul mijloacelor utilizate.

Deputata pledează nevinovată.

Total
0
Shares
Total
0
Share