Marina Tauber critică cheltuielile de milioane pentru deplasările parlamentarilor: “Călătoriile inutile nu ar trebui să fie plătite de cetățeni!”

Deputații PAS cheltuiesc sume mari de bani pentru deplasări în străinătate. Raționalitatea acestor călătorii este discutabilă. Potrivit Promo-LEX, pasiștii au cheltuit peste 4 milioane de lei pentru deplasări în 2023. Lider la capitolul cheltuieli este președintele parlamentului Grosu.

„Cel mai frecvent membrii partidului de guvernământ au călătorit în SUA. Urmează apoi țările Europei. Ați mers acolo să vă închinați și să primiți noi indicații prețioase? Unde sunt atunci rezultatele? Îndatorarea și mai mare a țării? Acesta este rezultatul?”, a declarat deputatul ales pe listele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber.

Partidul de guvernământ este un recordman în ceea ce privește numărul de deplasări. Cheltuielile lor de deplasare sunt în continuă creștere. Călătoriile inutile nu ar trebui să fie plătite de cetățeni.

“Nu sunt rezultate – nu irosiți banii bugetului (a se citi: ai poporului). Mergeți la Statuia Libertății pe propria cheltuială pentru a o admira.

Regimul Sandu – PAS își bate deja joc în mod deschis de alegătorii săi și de întreaga țară. Este clar: țara se află într-o situație de criză – trebuie să fii mai modest. Mai mult decât atât, tocmai această criză ar trebui (dacă ești un politician și patriot normal) să te împingă să lucrezi mai eficient, să muncești mai mult. Dar PAS nu face decât să saboteze activitatea normală a parlamentului”, consideră Tauber.

PAS împiedică activitatea constructivă a organului legislativ, organizează procesul de vot cu num

eroase încălcări, respinge orice propunere a opoziției.

„Și iată rezultă că partidul de guvernământ, deși e plătit din banii poporului, refuză să muncească și îi împiedică și pe alții – doar călătorește să se închine la Statuia Libertății. Și irosește banii publici”, a menționat Marina Tauber.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share