Politic

Marina Tauber, înregistrată oficial în cursa electorală pentru funcția de primar al mun. Bălți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul desemnat de Partidul „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, a fost înregistrată oficial în cursa electorală pentru alegerile locale noi din 21 noiembrie. În această dimineață, Marina Tauber a mers la Consiliul electoral de circumscripție din Bălți, pentru a-și ridica legitimația de candidat. Ulterior, a făcut declarații pentru presă și s-a arătat încrezătoare că va câștiga fotoliul de primar de Bălți.

Marina Tauber a declarat presei că statutul de candidat pentru funcția de primar al municipiului Bălți este o onoare, dar și o mare responsabilitate. În același timp, candidatul Partidului „ȘOR” dă asigurări că, împreună cu echipa formațiunii, îndată ce va ajunge la cârma Primăriei Bălți, va face tot ce-i stă în puteri pentru a schimba în bine viața locuitorilor acestui oraș.

„Orașul Bălți înseamnă, în primul rând, oamenii săi. Oameni pentru care orașul este a doua lor casă. Indiscutabil, fiecare locuitor al orașului Bălți este demn de o viață mai bună. Orașul are un potențial uman imens, dar, în același timp, are și un potențial de dezvoltare uriaș, care este păcat să nu fie valorificat la justa valoare. Și noi vom valorifica acest potențial. Fiți siguri de asta. Suntem siguri de victorie!”, a promis Marina Tauber.

Candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar la Bălți mai dă asigurări că acest municipiu poate fi transformat în doar câțiva ani.

„Eu și echipa vă vom demonstra acest lucru foarte curând. Toți, chiar și cei mai mari contestatari ai noștri, recunosc și știu că reprezentanții Partidului „ȘOR” au adus schimbarea în bine în fiecare localitate pe care o administrează. În următoarea perioadă, vom discuta cu oamenii pentru a afla ce își doresc în primul rând. Construcția și reparația drumurilor, aprinderea luminii pe străzile întunecoase, reparația grădinițelor, școlilor, spitalelor, amenajarea parcurilor, terenurilor de joacă și sport, grija față de oamenii în vârstă – iată care este ideologia noastră. Și noi ne vom conduce de această ideologie și aici, la Bălți. În timp ce stânga și dreapta se ceartă, noi construim. Și o facem bine”, a menționat Marina Tauber.

Candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți va fi cu numărul 10 în buletinul de vot la scrutinul local din 21 noiembrie.

loading...

Comments are closed.