Politic

Marina Tauber o taxează pe Gavrilița: A recunoscut incompetența și nivelul înalt al corupției din Guvernul pe care îl conduce

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, deputatul Marina Tauber, a criticat comportamentul premierului Natalia Gavrilița, care s-a plâns, pentru prestigioasa publicație britanică „Financial Times”, că în țara noastră ia proporții contrabanda cu armament și traficul de ființe umane. Demnitarul moldovean a menționat că Moldova nu-și dorește agravarea situației și a solicitat ajutorul partenerilor externi pentru a soluționa această problemă.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit vicepreședintelui Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, prin aceste declarații, Natalia Gavrilița a constatat oficial incompetența, impotența și nivelul înalt al corupției din Guvernul pe care îl conduce.

„O face chiar într-un interviu pentru publicația străină „Financial Times”, unde recunoaște că frontiera moldovenească, controlată de oamenii PAS, puși în fruntea Poliției de Frontieră și Vamă, e ca sita spartă pentru contrabandiștii de arme și ființe umane. În mod normal, pentru o astfel de situație, cel puțin, trebuia să zboare capetele celor din Poliția de Frontieră și de la Vamă. Dar pentru guvernarea PAS a Maiei Sandu mereu este de vină oricine, dar niciodată ei. Deși la ei sunt toate pârghiile de control”, a notat Marina Tauber.

loading...

Comments are closed.