Marina Tauber spune că “Maia Sandu și bandiții ei” i-au interzis să iasă din Chișinău. Care ar fi motivul

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, are restricție de părăsire a municipiului Chișinău. Despre asta, ea a anunțat astăzi pe pagina sa de Facebook. În opinia Marinei Tauber, interdicția de a părăsi capitala a fost aplicată pentru a nu-i permite să meargă în raioane, ca să mobilizeze lumea la un nou protest, programat pentru duminică, în Piața Marii Adunări Naționale, și să nu ajungă la Orhei și Bălți, unde Partidul Politic Șor se bucură de o susținere deosebită.

„Regimul Sandu a comis încă un abuz în raport cu mine și echipa noastră. Deși nu au găsit niciun temei juridic și nicio dovadă care să mă incrimineze în ceea de ce m-au acuzat abuziv și mincinos, mi-au aplicat încă o restricție. Nu mi se permite să părăsesc municipiul Chișinău! Ce înseamnă asta? Nimic altceva decât că Maia Sandu și bandiții ei se tem că voi merge prin raioane și voi invita și mai mulți oameni la protestele de duminică”, a menționat Marina Tauber.

Ea a atenționat că guvernarea nu va reuși să evite răsplata pentru toate fărădelegile pe care le-a comis până acum. „Se știe însă că de ce te temi, de aceea nu scapi. Nici ei nu vor scăpa de răsplata poporului. Toate ilegalitățile pe care le comit ei acum, când controlează toate structurile statului, îi vor lovi, ca un bumerang, după ce vor cădea. Vreau să-i anunț că frica lor este pe deplin întemeiată. Noi chiar îi vom mătura din țară și vom face ordine. Așa cum a promis Liderul Ilan Șor, Vă promit și eu, că vom merge până la capăt și victoria va fi a noastră. Nimic nu mai poate salva tirania galbenă”, a subliniat vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber.

Ea le-a mulțumit oamenilor pentru sprijinul puternic pe care i l-au acordat în perioada cât s-a aflat în arest. „Stimați și dragi Moldoveni din toată țara și în primul rând, în mod special, mă adresez la orheieni și bălțeni! Din păcate, având în vedere cele menționate de mine mai sus, în aceste zile, nu am dreptul și nu am să pot să vin la DVS, ca să ne întâlnim și să ne vedem după aceste 3 luni complicate pentru mine, deși primul lucru pe care aș vrea să-l fac acum este să Vă văd și să Vă cuprind!”, a mai notat Marina Tauber.

Ea a condamnat intervenția violentă a poliției în orășelul corturilor și a îndemnat lumea să iasă la proteste, duminică, 23 octombrie, ora 15:00, în Piața Marii Adunări Naționale.

Total
0
Shares
Total
0
Share