Alte știri

Mărturii șocante ale unor medici din Wuhan. Autoritățile din China știau de pericolul COVID, dar le-au interzis să vorbească

Pinterest LinkedIn Tumblr

Medici din Wuhan, unde a izbucnit pandemia de COVID 19, ştiau din decembrie 2019 că virusul este periculos şi se transmite rapid, de la om la om. Însă autoritățile comuniste le-au interzis să vorbească despre acest lucru.

Mărturisirea a fost înregistată cu camera ascunsă, iar imaginile fac parte dintr-un documentar cu titlul „Virusul care a şocat lumea”, difuzat de televiziunea britanică ITV News. Mai mult, autoritățile de la Beijing anticipau că virusul se va răspândi de Sărbătoarea Noului An Chinezesc.

Medic din spitalul din Wuhan: Toţi ştiam, nu ne îndoiam că virusul se transmite de la om la om. La sfârşitul lui decembrie (2019 – n.red.), începutul lui ianuarie, ruda unui cunoscut de-al meu murea de acest virus şi toţi din familie erau infectaţi. Şi pe acei oameni îi ştiam. Ştiam că virusul se transmite de la om la om, dar când am participat la o şedinţă, la spital, ni s-a spus să nu spunem nimic despre acest lucru. Autorităţile provinciei au cerut spitalului să nu spună nimic. Nu ar fi trebuit să permită adunări publice. Autorităţile cunoşteau ameninţarea, dar au continuat să permită astfel de adunări.

loading...

Comments are closed.