Mașinile uimitoare ale lui Beyoncé: un Maybach, un Rolls-Royce și o Tesla

Fanii știu că Beyoncé și Jay-Z colecționează mașini de lux și adesea rare, unele dintre ele fiind piese unicat. Cele mai multe dintre ele sunt deținute în mod convențional de către rapper, însă cântăreața iubește mașinile nu mai puțin decât soțul ei, iar în colecția personală există câteva exemplare notabile. Cei care iubesc, de asemenea, confortul, veți fi interesați de vânzări automobile pe Autoplaza – aici veți găsi mașini moderne și confortabile la un preț accesibil.

Top 5 mașini din colecția lui Beyoncé

Să începem cu bijuteria din colecția lui Beyoncé și Jay-Z – Maybach Exelero. Modelul unic, lung de 19 picioare și cu roți de 23 de inch, creat de Stola și DaimlerChrysler, este uimitor. Exelero este unic și, prin urmare, una dintre cele mai scumpe mașini din lume, cu o valoare estimată de peste 8 milioane de dolari. În afară de acest obiect de lux, cuplul mai deține un Maybach 57S și 62S, pur și simplu pentru că sunt de acord în dragostea lor pentru această marcă. Acum, despre mașinile personale ale lui Beyoncé:

  1. Rolls-Royce Silver Cloud II. Cea mai neobișnuită mașină din colecția lui Beyoncé este o decapotabilă de epocă din 1959. Cântăreața a primit-o cadou de la soțul ei de atunci, Jay-Z, cu ocazia împlinirii a 25 de ani, în 2006. În același an, cuplul a filmat un videoclip pentru single-ul lor comun “Upgrade U” și a folosit în el un nu mai puțin rar Rolls-Royce Silver Cloud III. De altfel, încă din 1962, Rolls-Royce a închis această gamă de modele și a început să producă modele Phantom V, iar Phantom VIII din 2017 este una dintre cele mai preferate mașini din colecția lui Jay-Z. De asemenea, putem presupune că îi place la fel de mult și Bugatti Veyron Grand Sport din 2010, un cadou modest de 2 milioane de dolari din partea soției sale pentru cea de-a 41-a aniversare a rapperului.
  2. Ferrari 458. Legendarul model pe care marca italiană l-a produs între 2009 și 2015 este idolatrizat la propriu de foarte mulți pasionați de mașini. Mai ales când vine vorba de ediția limitată 458 “Italia”, mai puternică și cu o aerodinamică îmbunătățită. Este exact genul de mașină pe care o deține Beyoncé.
  3. Lamborghini Huracan Evo. Incredibil de frumoasă și confortabilă, dar și uimitor de puternică decapotabilă, cu un motor V10 de 5,2 litri care îți permite să accelerezi până la 100 km/h în doar 3,3 secunde – una dintre mașinile preferate ale lui Beyoncé. Apropo, în unele țări europene, cu noile lor standarde de “zgomot” pentru mașini, în prezent nu mai poți conduce un Lamborghini cu un astfel de sunet de evacuare. Cu excepția cazului în care, desigur, ești o regină pop.
  4. Tesla Model S. Iată mașina pe care nu doar cei care au câștigat 28 de premii Grammy și-o pot permite. Cântăreața deține una dintre primele Tesla lansate în 2012, precum și modelul actual cu tracțiune integrală și Long Range Plus, datorită căruia mașina poate parcurge 650 de kilometri cu o singură încărcare. O astfel de mașină poate deveni cu adevărat o mașină de familie, chiar dacă ai trei copii ca Beyoncé, pentru că, cu fiecare generație, modelele Tesla devin din ce în ce mai sigure, chiar dacă nu se putea spune același lucru despre primele mașini electrice.

Beyoncé și Jay-Z mai au în colecția lor multe alte mașini conceptuale și muscle cars interesante, precum și un SUV Dartz Prombron de un milion de dolari și primul Lexus GS300 din 1993.

Total
0
Shares
Total
0
Share