Social

Medicii i-au interzis să mai cânte. Florin Salam a făcut infarct

Pinterest LinkedIn Tumblr

Florin Salam se află în spital, după ce a suferit un infarct. Informaţia apare după ce, zilele trecute, impresarul artistului a anunţat că manelistul se retrage temporar din activitate din cauza problemelor medicale.

Problemele de sănătate ale artistului, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele din România, ar fi apărut în urmă cu câteva zile, atunci când medicii i-au interzis să mai urce pe scenă. Potrivit sursei citate, Florin Salam și-a anulat mai multe concerte.

Impresarul artistului a motivat decizia de a lua o pauză incovând probleme cu corzile vocale.

„Nu ştiu dacă fanii îşi doresc să audă ce le spun eu, dar pentru o perioadă nedeterminată Florin Salam nu va mai cânta deloc.

Trebuie obligat să facă o pauză. Vocal pentru că şi-a forţat vocea foarte mult, are şi 3-4 cântări într-o singură noapte. Iar psihic este datorită presiunilor care vin mereu.

Sunt presiuni care vin din partea unor indivizi, care vor bani. Sunt oameni care nu au treabă cu această lume şi nu ştiu decât să ceară bani şi nu-i intersează de nimic decât venitul lor. Îi pare foarte rău că s-a ajuns în această situaţie, îi roagă pe toţi să îl înţeleagă şi face tot posibilul să se refacă repede şi să fie din nou prezent la evenimente”, a declarat Puiu Iordache, impresarul artistului.

loading...

Write A Comment