Social

Medicii șochează! Carnea coaptă de porc îți poate prelungi viața

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu e o glumă, carnea coaptă are proprietăți neașteptate, îți poate prelungi viața.

Cel puțin cu un așa anunț au venit savanții Unirersității din Zurich, Elveția care au făcut o investigație în acest sens.

Carnea de porc conține o cantitate mare de Vitamină B3, iar cantitatea consumată de vitamină B3 este proporțională cu durata vieții. Au fost făcute mai multe experimente pe viermi. În urma injectării cu substanța extrasă din carnea de porc, durata de viață a acestora creștea cu 10%.

Pe lângă frigărui, vitamina B3 poate fi găsită și în paprika, arahide. Dar pe cine interesează asta dacă aceeași cantitate poate fi găsită în carnea coaptă de porc?

Savanții spun că atunci când consumați carne de porc, organismului i se creează impresia că va avea loc un efort fizic, astfel, acesta devine mai activ.

Toți spun că trebuie de consumat pastile, antioxidante pentru a curăța organismul de toxine care vin împreună cu carnea. Toxinele nu există, și noi am demonstrat asta.” spune Michael Ristow, cercetătorul de la Universitatea din Zurich.

Savanții elvețieni recomandă să consumăm la micul dejun carne de porc. Vitamina B3 se asimilează mult mai ușor la primele ore ale zilei.

 

loading...

Comments are closed.