Actualitate

Membrii Centrului Unic de Comandă a stării de urgență se convoacă în ședință

Pinterest LinkedIn Tumblr

Premierul interimar al R. Moldova convoacă pentru ziua de marți, 13 aprilie, Centrul unic de comandă a stării de urgență. Anunțul a fost făcut de serviciul de presă al Guvernului, informează ZdG..md

Potrivit unui aviz expediat de către reprezentanții Guvernului, membrii Centrului Unic de Comandă a stării de urgență se vor întruni în ședință. După ședința Centrului Unic de Comandă a stării de urgență, începând cu ora 19:15 premierul interimar al R. Moldova, Aureliu Ciocoi, va face declarații pentru presă, la sediul Guvernului.

De la 1 aprilie, în Republica Moldova este instituită stare de urgență. O decizie în acest sens, la solicitarea „unui grup de deputați” a fost aprobată miercuri, 31 martie, în Parlamentul de la Chișinău de către 52 de deputați PSRM, „Șor” și cei din Pentru Moldova.

Proiectul de hotărâre, adoptat de deputații PSRM – „ȘOR”, privind instituirea stării de urgență pentru următoarele 60 de zile, conține o listă de restricții de ordin general care sunt prevăzute de Articolul 20 din Legea Nr. 212 din 24.06. 2004, „starea de urgență”.

Citește și: ULTIMA ORĂ // Reacția PG, după ce deputatul Inga Grigoriu a solicitat suspendarea lui Stoianoglo

 

loading...

Comments are closed.