Membrii CSM au întreprins o vizită la Tribunalul București

 

La 26 aprilie curent membrii Consiliului Superior al Magistraturii din Moldova au întreprins o vizită la Tribunalul București.

“În cadrul întrevederii cu conducerea Tribunalului București au fost abordate chestiuni ce țin de îmbunătățirea actului de justiție, conlucrarea cu alte instituții de stat și consolidarea relațiilor cu instanțele judecătorești din Moldova.

La ședința comună, organizată cu suportul Consiliului Superior al Magistraturii din România, au fost discutate provocările cu care se confruntă judecătorii din instanțele de fond din România în raport cu cele ce le revin judecătorilor din Republica Moldova.

La fel, la întrunire s-au elucidat aspectele-cheie ce țin de reforma justiției în Republica Moldova, fiind prezentată o analiză profundă referitor la situația în sistemele judiciare pe ambele maluri ale Prutului.

Toți participanții la eveniment au accentuat importanța conlucrării cât mai consolidate între toate instanțele de judecată din Republica Moldova și România, în scopul depășirii tuturor încercărilor profesionale, adeseori similare”, este comunicatul instituției.

Total
0
Shares
Total
0
Share